SLUŽBY OD ELGAS

JEDNODUŠE A SPOLEHLIVĚ

Elektřina

Při smlouvě na dobu určitou Vám snížíme ceníkovou cenu a při odběru obou komodit Vám ke snížené ceně poskytneme další služby např. slevu na kotel.

Plyn

Porovnáváme se s dominantními i alternativními dodavateli a stojíme cenově vždy mezi nejlepšími pro zákazníky na dobu určitou máme slevy z ceníku a další doporovodné slevy.

Fotovoltaika

Solární řešení na klíč. Chcete si vytvořit vlastní elektrárnu? Dodáme kompletní řešení. Také odkupujeme elektřinu od výrobců s již instalovaným řešením.

Elektromobilita

Podporujeme elektromobilitu a našim odběratelům s elektromobily nabízíme výhodné tarify!



JSME VŽDY

mezi těmi nejlepšími

Sledujeme konkurenci za Vás a mezi tradičně dominantními a téměř deseti alternativními dodavateli jsme vždy cenově mezi těmi nejlepšími. To vše pro maloodběratele a domácnosti v elektřině i plynu!

Máme jen jednoduché a výhodné produkty:

Chcete se dozvědět kolik ušetříte

Spočítejte si úsporu!

SLUŽBY PRO VÁS

ZVOLTE CO VÁS ZAJÍMÁ

ASISTENČNÍ SLUŽBY

Poskytujeme také asistenční služby mezi něž patří: Servis a údržba elektrických a plynových zařízeních ve Vaší domácnosti. Již se Vám určitě někdy rozbil stalo, že bojler přestal ohřívat nebo kotel topit. S námi budete vždy v klidu, protože v rámci dodávky budete mít servis vždy zajištěný. Zavoláte nám a my už Vám pošleme technika, který Vám pomůže problém vyřešit. V rámci asistenčních služeb je možné obsáhnout též pravidelné kontroly a revize spalinových cest  a topných těles.

DODÁVKA ELEKTŘINY

Zajímá Vás dodávka elektřiny od ELGAS ENERGY? Klikněte níže na odkaz a sjednejte si s námi smlouvu on-line nebo zvolte variantu kontaktního formuláře a my Vám zavoláme a následně Vám přijde smlouva k podpisu poštou.

DODÁVKA ZEMNÍHO PLYNU

Zajímá Vás dodávka plynu od ELGAS ENERGY? Klikněte níže na odkaz a sjednejte si s námi smlouvu on-line nebo zvolte variantu kontaktního formuláře a my Vám zavoláme a následně Vám přijde smlouva k podpisu poštou.

FOTOVOLTAIKA

Postavte si vlastní elektrárnu! Naše řešení zahrnuje vše na klíč. Od plánů až po samotnou realizaci FTV systému. Zajímá Vás jak začít vyrábět a prodávat vlastní elektřinu? Pokračujte a dozvíte se jak na to!

VIRTUÁLNÍ KANCELÁŘ

Spravovat svůj účet za energie on-line je skvělý způsob, jak mít vše pod kontrolou.